Nieuw op KSA

Nieuw op KSA

Onze activiteiten gaan door van 13u30 tot 16u00 aan de lokalen bij sporthal ‘De Kommel’. Samen met de leden zorgt de leiding ervoor dat iedere zaterdag een dag wordt om niet snel te vergeten!

Bij onze KSA zijn alle kinderen tussen 6 en 17 jaar welkom om elke zaterdagmiddag te komen ravotten. Onze activiteiten gaan door van 13u30 tot 16u00 aan de lokalen bij sporthal ‘De Kommel’. Samen met de leden zorgt de leiding ervoor dat iedere zaterdag een dag wordt om niet snel te vergeten! Wij gaan ook elk jaar op kamp van 21 juli t.e.m. 30 juli.

WAT WORDT ER GESPEELD?

De activiteiten zijn altijd verrassend en spannend. Elke leeftijdsgroep heeft z’n eigen leiding en speelt iedere zaterdag een nieuw, verrassend spel op maat. De spellen variëren van ravotten in het bos, tot een geweldig stadsspel, of misschien zelf een spannend nachtspel.

  • Sloebers: 1e + 2e leerjaar
  • Pagadders: 3e + 4e leerjaar
  • Diedels: 5e + 6e leerjaar
  • Knapen: 1e + 2e middelbaar
  • Jong-hernieuwers: 3e + 4e middelbaar
  • Hernieuwers: 5e + 6e middelbaar
  • Lio’s: leiding in opleiding

WINTERSTOP

In de winter nemen wij een paar weekjes pauze zodat de leiding zich goed kan focussen op de examens.

ANDERE ACTIVITEITEN

Buiten onze namiddagactiviteit organiseren wij ook nog allerlei andere evenementen. Denk aan een jeneverwandeling, halloweentocht, fuif, spaghettidag… Al deze evenementen kunnen jullie terugvinden op de kalender.

KLEDIJ

Wij hebben ook een uniform. Je kan bij ons hemden, truien, t-shirts en mouwschildjes kopen. De hemden zijn verplicht op de activiteiten, de rest is optioneel en wordt aanbevolen.

Heb jij interesse om eens mee te komen spelen op een van onze activiteiten? Dat kan! Je kan twee zaterdagen komen proberen. Daarna vragen wij om de inschrijving in orde te maken omwille van de verzekering.

Inschrijven werkjaar 2022 – 2023

Schrijf je snel in en mis geen enkele activiteit!

De leukste activiteiten, tofste leiding en beste vrienden vind je allemaal bij KSA Maasmechelen.