Kamp

Kamp

De leukste tijd van het jaar!

Wij gaan elke zomer op kamp! Dat is het hoogtepunt na een geslaagd werkjaar. We spelen daar de leukste spelletjes, genieten van het lekkerste eten en zingen er de mooiste liedjes.

Ons kamp is elk jaar van 21 juli t.e.m. 30 juli. De sloebers (de jongste groep) blijven maar een weekje. Zij komen ook op 21 juli, maar gaan op 28 juli weer naar huis. Op de eerste dag van het kamp is ook onze ‘bezoekdag’. Ouders mogen meegenieten van de eerste maaltijd en van onze allereerste formatie. De prijs staat nog niet vast.

Ons geweldige K-team voorziet ons elke dag van heerlijk eten. Dankzij deze toppers zijn onze buikjes altijd goed gevuld. Zo kunnen we er weer een hele dag tegenaan!

Nog wat extra info

De oudste groepen slapen altijd in tenten. Alle oudste leden werken op de eerste dag samen om de tenten op te zetten. De sloebers slapen binnen in een gebouw.

Voor elke maaltijd is er een formatie. Daar zingen en dansen we, maar daar luisteren we ook naar de mededelingen van de dag. Op de formatie ben je verplicht om je hemd aan te hebben en je kampboekje bij te hebben. Bij mooi weer moet je ook je pet opdoen.

Enkele weken voor het kamp zal er een kampboekje in jullie brievenbus steken. Daar staat ook een hoop extra informatie in. Er staat bijvoorbeeld in wat er allemaal op de planning staat, wat de kinderen allemaal moeten meenemen… Het kampboekje zelf mogen jullie zelf ook niet vergeten mee te nemen op kamp.

Bij de aanvang van de inschrijvingen van ons kamp, komt de leiding van de groep langs bij uw huis. Zij geven dan alle informatie over het kamp en dat is het ideale moment om vragen te stellen. Het is ook altijd mogelijk om de hoofdleiding te contacteren indien u vragen heeft.

Onze kampbenodigdheden & regels

KAMP

De leukste tijd van het jaar. Van 21 tot 30 juli 2024 vieren we tien dagen feest in Retie.